Powerilaisia kilpaili Hyvinkäällä 23.-24.5.

Lauantaina Taija Kallio & Rock N Smart saivat ainoana osallistujana hyväksytyn tuloksen APHA-luokassa Hunter Under Saddle.

1-tason Trailissa oli huikeat 21 lähtöä. Seija Lappalainen & Mangs Mega Joy hienosti jaetulle 6. sijalle pistein 61,6. Haasteellisella tuntiratsastajien mestaruusradalla Kata Rajakangas & Rocket N Pride sijalla 11 pistein 58. Western Pleasuressa Kata ja Hiivatti piirun päässä sijoituksista, ollen viidensiä.

Tuntiratsastajien 1-tason Western Ridingin mestaruusluokan voitti Seija Lappalainen & Mangs Mega Joy pistein 70,5!

Sunnuntaina 3-tason reiningissä Tenho Oinonen & Broadissimo Jac ensimmäinen ei-sijoittunut pistein 61,5.

Päivä jatkui Mari Valkosen ja Chocos Buck N Bambin 3. sijoituksella 3-tason Western Horsemanshipissa. Ratsukko sai 3-tason Trailissa 69,5 pistettä sijoittuen kolmanneksi. Vaativassa 3-tason Trailissa, joka oli rajattu B-luvan haltijoille Mari ja Hani keräsivät 66,5 pistettä – ja jälleen valkoisen ruusukkeen.

Kisaviikonloppu huipentui Mari Valkosen ja Buck N Bambin voittoon 3-tason (vain B-lupalaisille) Western Pleasuressa.