’Harjoitus tekee mestarin ja kilpailemaan oppii vain kilpailemalla’, olen kuullut sanottavan monen monituista kertaa. Siis mikä onkaan parempi tapa yhdistää molemmat, ja osallistua kilpailuharjoitukseen etenkin jos tarjolla on mitä kaunein kesäilta, iloiset ihmiset ja ripaus aitoa hevosshowtunnelmaa.

1753961.jpg

1754006.jpg

Powerin kesän ensimmäiset kilpailuharjoitukset järjestettiin perjantai-iltana 19.7. Talma Arabians –tallin isolla kentällä Sipoossa.. Tuomarina toimi meidän oma valmentajamme Mia Ekström Ruotsista ringstewardinaan Micaela Suomi. Ratamestarin tehtävän otti itselleen Hannu Luode ja Lea Kupsu toimi yleisnaisena aina siellä missä tarvittiin. Videokuvaajakin löytyi yleisön joukosta yllättäin. On hienoa huomata kuinka se paljon puhuttu talkoohenki ei ainakaan tästä tapahtumasta puuttunut. Siis suurkiitokset kaikille paikalla olleille kannustuksesta ja järjestelyihin osallistumisesta.

1753986.jpg

Kilpailut oli jaettu kahteen kategoriaan open ja walk&jog-luokkaan lajeina trail ja western horsemanship sekä sokerina pohjalla western riding open. Kilpailuihin osallistui 10 ratsukkoa, joista ekakertalaisia kaksi: Mia ja Vesa, hatunnosto heille. Yhdellä osallistumismaksulla sai osallistua niin moneen luokkaan kuin halusi ja ahkerimpina ratsukot Annu & Petu ja Ria & Spender osallistuivat kaiken kaikkiaan neljään eri luokkaan.

1753994.jpg

Tässä tulokset: 

Trail walk&jog

 1. Ria & Spender
 2. Päivi & Aada
 3. Vesa & Akka
 4. Annu & Petu
 5. Kata & Kalle
 6. Taina & Dixie
 7. Mia & Sima
 

Trail open

 1. Marja & Aapo
 2. Annu & Petu
 3. Vesa & Akka
 4. Juha & Willow
 5. Ria & Spender
 6. Taina & Dixie
 

W. Horsemanship walk & jog

 1. Päivi & Aada
 2. Annu & Petu
 3. Mari & Topi
 4. Ria & Spender
 5. Vesa & Akka
 6. Taina & Dixie
 7. Juha & Willow
 8. Kata & Kalle
 9. Mia & Sima
 

W. Horsemanship open

1.    Mari & Topi

 1. Ria & Spender
 2. Marja & Aapo
 3. Annu & Petu
 

W. Riding

1.      Marja & Aapo 
 
Toimittajana hääräsi Päivi Oikarinen