Lännenratsastuksen all around Suomen Mestaruudet kisattiin 9.-10.8. Hyvinkäällä.

Mari Valkonen & Chocos Buck N Bambi oli tällä kertaa ainoa seuraamme edustanut ratsukko. Pari osallistui SM-kilpailuihin toista kertaa, ja paransivat hienosti tuloksiaan viime vuoteen nähden.

Mari ja Hani sijoittuivat lajimestaruuksissa seuraavasti:
Horsemanship 4./10
Trail 5./12
Pleasure 2./12

Mari ja Hani jäivät vain pisteen päähän pronssimitalista, sijoittuen Suomen Mestaruussijalle 4! "Oli hyvä kilpailu ja paljon tuli parannusta viime vuoteen, kuten sijoitus jokaisessa lajimestaruudessa. Parannusta riittää vielä ensi kaudellekin!", kertoo Mari.

Mari Valkonen ja Chocos Buck N Bambi sunnuntain Trail-radalla. Kuva: Sanna Lohenoja

Samana viikonloppuna miteltiin myös Paint-hevosten lajimestaruuksista.

Annu Tenno & L.R. Blue Stormy Sky aloitti päivänsä hienosti sijoittumalla Western Pleasuressa toiseksi. Samassa luokassa powerilainen Päivi Oikarinen oli viides tammallaan L.R. Frosty Macaya Sky. Päivi ja Aada saivat hyväksytyn suorituksen mestaruusluokassa Hunter Under Saddle. Annu ja 6-vuotias Puppe voittivat seuraavan luokkansa ja Paint-hevosten Western Ridingin lajimestaruuden!

Annu Tenno & L.R. Blue Stormy Sky, kuva: Lea Kupsu

Ranch Horse Pleasure -mestaruus 2014 napsahti Pentti Tennolle ja 7-vuotiaalle paint-ruunalle L.R. Pole Star Sky! Ratsukkolle napsahti myös mestaruudet luokista Trail ja Reining. "Olin tyytyväinen. Ehdin valmistella hevosta vain kuusi päivää ennen kisoja. Valmentaja oli myös tyytyväinen. Ainut missä ei tullu SM-titteliä oli western riding, mut sekään ei harmittanut koska vaimo vei voiton!", kertoo Pentti päivän fiiliksistä.

Pentti Tenno & L.R. Pole Star Sky, kuva: Lea Kupsu

Täydet tulokset kaikista luokista pisteineen löytyy KiPasta.

Hurjasti onnea kaikille kisaajille, olitte upeita!