Kolme POWERin edustajaa nähtiin pitkänäperjantaina 18.4. Riverside Trail Dayssa Hyvinkäällä. Aurinkoinen, joskin tuulinen, keli suosi ulkokisoja.

Suuri osa ratsukoista jännitti ensimmäistä kilpailupäiväänsä pitkän talvitauon jälkeen, mutta se ei häirinnyt Virpi Heinosta ja Aj Spark O'rimaa. Virpi luovi vasta 5-vuotiaan Kipinän haastavan seuratason Trail-radan toiseksi, 13 ratsukon joukosta.

Virpi ja Kipinä tyynesti suorittamassa porttia.
Virpi ja Kipinä tyynesti suorittamassa porttia.

APHA Green Western Pleasure -luokassa oli vain kolme kilpailijaa ja Annu Tenno & L.R. Blue Stormy Sky tulivat sijalle 2. APHA Green Trail -luokassakin oli vain kaksi osallistujaa, ja siististi suoritettu rata vei Annun ja Pupen sijalle 1.

IMG_3805-normal.jpg
Annu ja Puppe Pleasure-radalla.

Mari Valkonen ja Chocos Buck N Bambi olivat ainoa ratsukko APHA Solid Paint Breeding Stock Trail-luokassa. Pari suoriutui haastavasta radasta pistein 63, joka oli lähes identtinen kansallisen Trail-radan kanssa. Pari sai kahdesta kansallisen tason Trailista 4. sijan. Päivän viimeisen luokan, kansallisen tason Western Pleasuren Mari ja Hani voittivat, jota en valitettavasti ollut todistamassa.

IMG_3859-normal.jpg
Mari ja Hani APHA BS SPB Trail-radalla, jossa ei tiukkoja teitä puuttunut.

Kaikki tulokset on jo julkistettu KiPassa. Onnea kaikille, oli jännittävä ja upea päivä!

– Miia Koistinen